•  
  • NIS-ov konkurs na Instagramu

   FEST 2014 / Vesti / NIS-ov konkurs na Instagramu
   09. Mart 2014.
   Tokom trajanja festivala, od 28. februara do 10. marta, NIS organizuje video konkurs „NISpiracija filmom" na društvenoj mreži Instagram. Ova akcija je namenjena svim ljubiteljima filma i za cilj ima podsticanje kreativnosti.
   Tokom trajanja festivala, od 28. februara do 10. marta, NIS organizuje video konkurs „NISpiracija filmom“ na društvenoj mreži Instagram. Ova akcija je namenjena svim ljubiteljima filma i za cilj ima podsticanje kreativnosti.
   Tema konkursa je rimejk scena iz nekog poznatog filma. U takmičenju mogu učestvovati svi korisnici društvene mreže Instagram, a prijavljuju se postavljanjem video klipa  na svoj Instagram profil i dodavanjem haštaga #nispiracija. Potrebno je da takmičar postane pratilac NIS-a na Instagramu (instagram.com/nis_gazpromneft), snimi i postavi svoj video sa rimejkom scene iz poznatog filma u trajanju do 14 sekundi i u naslov videa unese #nispiracija,@nis_gazpromneft i naziv videa. Autor najboljeg rada po izboru stručnog žirija, NIS će nagraditi trodnevnim putovanjem za dve osobe na međunarodni filmski festival „Karlove Vari“.
    
  •