Jezik

eng

Program

FEST Pro

FEST Pro je nova inicijativa Beogradskog međunarodnog filmskog festivala - FEST-a. Ovaj program je posebno osmišljen da podrži filmske profesionalce i stvori platformu za filmsku industriju koja će omogućiti umrežavanje, učenje i istraživanje novih mogućnosti. Cilj FEST-a Pro je da Beograd postane centar filmske industrije i poželjna destinacija za filmsku produkciju.

Od 28. februara do 2. marta, program FEST-a Pro će obuhvatiti niz panela, sastanaka i radionica sa gostima iz inostranstva i domaćim filmskim profesionalcima.

Program je osmišljen tako da omogući sveobuhvatan pregled filmske industrije, trenutnih trendova i budućih pravaca.  Učesnici će imati priliku da se druže sa stručnjacima iz filmske industrije i steknu uvid u najnovije tehnologije i tehnike filmske produkcije. Pored mogućnosti profesionalnog razvoja, FEST Pro će pružiti i mogućnost sticanja bogatog kulturnog iskustva.

Festival je organizovao posete filmskim studijima i obilaske grada kako bi se prikazale najbolje filmske lokacije koje Beograd nudi. Uveče će se održavati zabavni događaji i žurke kako bi se učesnicima omogućilo prijatno i nezaboravno vreme boravka.

Prijava - FEST Pro

Prijava - FEST Pro

Pozivamo Vas da prisustvujete FEST Pro panelima, sastancima i radionicama za filmske profesionalce. Važna imena iz filmske industrije će biti panelisti.Prisustvo se ne naplaćuje, potrebno je samo da se prijavite.

PostFESTum program

Celokupan program u PDF-u, sa vremenima projekcija.

Lista želja

Napravite svoju listu želja

FILMOVI

Celokupan program filmova, sa vremenima projekcija.

Program FEST-a

Celokupan program u PDF-u, sa vremenima projekcija.

Pokrovitelj
Ministartsvo kulture i informisanja
Osnivač
Grad Beograd

Sponzori

 
 
 
 
Knjaz Miloš
 
 
 
 
 
Italijanski kulturni centra