Jezik

eng

Pratite nas

Gledajte filmove na FEST-u sa engleskim titlovima

Na 49. Međunarodnom filmskom festivalu FEST, koji se od 7. do 16. maja održava u organizaciji Centra beogradskih festivala CEBEF, publika će moći da gleda deo programa i sa engleskim titlovima (uz srpske titlove). Festival time želi da izađe u susret inostranim gostima, kao i stanovnicima naše zemlje koji ne govore srpski jezik, opravdavajući tako reputaciju renomirane internacionalne filmske manifestacije.

Svi filmovi iz Glavnog takmičarskog programa (koji nisu na engleskom jeziku) a prikazuju se u Kombank dvorani, kao i svi filmovi (koji nisu na engleskom) iz selekcije „FEST Fokus” koji se prikazuju u Domu omladine Beograda, imaće engleske titlove.

Takođe, svi filmovi u selekciji „FEST-ovih 50” koji nisu na engleskom će biti titlovani na ovom jeziku.

Deo festivalskih filmova, iz različitih selekcija, imaće engleske titlove na svim projekcijama: „Ljubavnici”, „Bićemo zaboravljeni”, „Crock of gold”, „Enfant Terrible”, „Za decu”, „Pripreme za zajednički život na neodređeno vreme”, „Ribanje i ribarsko prigovaranje”, „Tereza37”, „Slalom”, „Lovac”, „Polje maka”, „Ljubavne afere”, „Bez izbora” i „Tiket”.

Ulaznice za FEST su u prodaji na blagajni Sava Centra (ulaz B iz ulice Vladimira Popovića), Kombank dvorane, Doma omladine Beograda i Cineplexx Galerija Belgrade. Karte za projekcije u Sava Centru, Kombank dvorani i Domu Omladine Beograda mogu se nabaviti i onlajn, preko sajta www.tickets.rs, kao i na svim Ticket Vision prodajnim mestima.

Uz posebnu zahvalnost prijatelju

 
MEDIJSKI PARTNER